Ay sonuna kadar başvuran herkese Ziraat Bankası faizsiz 10 bin TL nakit avans verecek

Ay sonuna kadar başvuran herkese Ziraat Bankası faizsiz 10 bin TL nakit avans verecek

Ay sonuna kadar başvuru yapan vatandaşlara Ziraat Bankası taksitli faizsiz 10 bin TL değerinde nakit avans verecek.

Ay sonuna kadar başvuran herkese Ziraat Bankası faizsiz 10 bin TL nakit avans verecek: Son dönemlerde yaşanan enflasyondan dolayı vatandaşların nakde ihtiyacı arttı. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlara tercihen faizsiz kredi veya nakit avans fırsatlarını değerlendirmeye ve araştırmaya başladı. Yeni yılın gelmesiyle bankalara da kredi ve nakit avans fırsatlarını yenilemeye ve internet siteleri üzerinden duyurmaya başladı.

Ziraat Bankası ay sonuna kadar başvuru yapan herkese faizsiz 10 bin TL nakit avans fırsatını sunduğunu resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Peki söz konusu nakit avans fırsatının detayları neler?

NAKİT AVANS FIRSATININ DETAYLARI NELER?

whatsapp-image-2023-01-12-at-23-22-38.jpeg

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu nakit avans kampanyası için başvuru tarihlerini belirlemiştir. Buna göre 15 Aralık 2022 tarihinde başlamış olmakla birlikte son başvuru tarihi ise 31 Ocak 2023 tarihi olarak belirlenmiştir.

Kampanyadan yararlanabilmek için bankanın müşterisi olunmalıdır. Bu sürecin ise Ziraat Mobil üzerinden tamamlanması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında müşteriler 15/12/2022 – 31/01/2023 tarihleri arasında teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile 28/02/2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabilecektir. Ayrıca kampanya tanımı kredi kartı teslim edildikten 1 gün sonra yapılacaktır.

Başvuru sürecinden sonra Taksitli Nakit Avans Kampanyasından kartını teslim almış ve şifresini belirlemiş, açık kartı olan müşteriler yararlanabilecektir. Kartın açık hale gelebilmesi için ATM'lerimizden ya da POS'lardan herhangi bir şifreli işlem yapılması gerekmektedir.

Ziraat Bankası tarafından sunulan bu nakit avans fırsatı kampanyası kapsamında taksitli nakit avans işlemi 6 taksitli olarak ödeme yapılacaktır. Taksitli nakit avans işlemi, işlem anındaki kullanılabilir nakit çekim limiti ile sınırlı olup, kullanabileceği taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL' ye kadardır.